Genel İş Sağlığı ve Güvenliği

03 Aralık sınavına girecek İSG Profesyoneli adayları okusun

03 Aralık 2016 tarihinde yapılacak olan 2016-İSG Sınavı ile ilgili, ÇSGB/İSG Genel Müdürlüğüne 14 Haziran 2016 tarihinde yayınlanan duyuru doğrultusunda, 26 EYLÜL 2016 tarihi itibariyle başvurular alınarak gerekli değerlendirmeler tamamlanmıştır.

Gerek ilk defa eğitim alan İSG Profesyoneli adaylarının uygulamalı eğitim onaylarının tanınan süre içinde tamamlanamamış olması, gerekse geçmiş yıllarda eğitim aldıkları halde eksik evrakları nedeniyle sınav listesine dahil edilemeyenlerin ve doğrudan sınava girmeye hak kazanan adaylardan eksik evrak nedeniyle müracaatlarını tamamlayamamış adayların bulunduğu anlaşıldığından, müracaat tarihlerinin uzatılmasına karar verilmiştir.

18 EKİM 2016 tarihine kadar eğitimlerinin tüm unsurlarını (uzaktan eğitim, örgün eğitim ve uygulamalı eğitim dâhil)tamamlayacak durumda olan, doğrudan sınava girmeye hak kazanan adaylar ile isgkatip.csgb.gov.tr internet adresindeki “Sınav Durumu Sorgula” ekranında eksik evrakları olduğu belirtilen adayların 18 EKİM 2016 mesai bitimine kadar istenen evraklarla birlikte Genel Müdürlüğe elden veya posta yoluyla(*) müracaat etmeleri halinde yapılacak inceleme sonrası durumu uygun görülenlerin kimlik bilgileri ÖSYM’ye gönderilecektir.

(*) Posta yoluyla yapılacak müracaatların da 18 Ekim 2016 tarihi mesai bitimine kadar Genel Müdürlüğe ulaştırılması gerekmektedir. Bu tarihten sonra ulaşan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

Paylaşabilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir