SGK Emeklilik

Emeklilere ne zaman ne kadar promosyon verilecek

Emeklilere ne zaman ne kadar promosyon verilecek? Emeklilerin en çok merak ettiği sorular. Maalesef uzun süredir bu soruların cevabı netleşmedi. Yeni Bakan nitekim bu konuda açıklama yaptı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı , emeklilere verilmesi beklenen banka promosyonuyla ilgili çalışmaların sürdürüldüğünü kaydederek, yıl sonuna kadar sonuçlandırmayı ümit ettiklerini bildirdi. BAKAN, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesini ziyaretinde yaptığı konuşmada, Kurban Bayramı’nın ülkeye, millete, ümmete ve insanlığa huzur getirmesi temennisinde bulundu.

EMEKLİ PROMOSYONU: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, bir gazetecinin “Emekliye banka promosyonu ne zaman verilecek? sorusu üzerine şunları kaydetti:

“Emekliye promosyon konusu yalnız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının değil, hükümetin de gündemidir. Bankalarla emeklimizin kazanımı anlamında en ideal çözümü üretebilmek adına pazarlıklarımızı, görüşmelerimizi ve çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Acele edersek kolay. Bankacıların verdiğini kabul edelim, müjdeyi yarın verelim ama emeklimizin bu anlamdaki beklentilerini en ideal çözebilmek adına onlar da biz de zorluyoruz. Bir bilek güreşidir devam ediyor. İnşallah bilek güreşini Sayın Başbakan’ımıza teslim edeceğiz. O, bileği olması gereken şekilde bükecektir. Herhalde bu yıl sonuna kadar ümit ediyoruz sonuçlandırırız. Emeklilerin acele etmesinler. Acele ederlerse arzu ettikleri gibi sonuçlandıramayabiliriz. Çok farklı emeklilik maaşları olduğu için bu konuda tek rakam yok. Kamuoyuna, basına yansıyan rakamlar, afaki rakamlardır.”

Paylaşabilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir