Genel

SGK Denetmen adayları 25 Mayıs Son

SGK Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı ihtiyacının karşılanmasını teminen, Sosyal Güvenlik Denetmenliği Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde yapılan giriş sınavı sonucu 25/02/2016 tarihinde Kurumumuz internet sitesinde ilan edilmiş idi.

Sınavı asıl olarak kazanan adayların tercihleri 24-28/03/2016 tarihleri arasında alınmış ve atamaları tamamlanmıştır.

Atama işlemleri sonucu boş kalan kadrolar için yedek adaylardan elektronik ortamda tercih alınmak suretiyle  atama yapılacaktır.

Tercih ve Atamalar elektronik ortamda yapılacak.

Adaylar  20 il tercih edebilecek. Tercihlerini, 23-25/05/2016 tarihleri arasında SGK internet sitesi (http://sinavbasvuru.sgk.gov.tr) adresinde yer alan Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı Atama, Tercih ve Bilgi Formunu KPSS puan türüne göre durumlarına uygun şekilde eksiksiz ve doğru olarak doldurmak suretiyle yapacaklardır.

Formun eksiksiz ve doğru şekilde doldurulmasından adaylar sorumludur.

Adayların, Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı Atama, Tercih ve Bilgi Formu ile eki belgeleri 30/05/2016 Pazartesi mesai sonu saat 17:00’a kadar Ziyabey Cad. No:6 06520 Balgat/ANKARA adresinde bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı 5. kat 522 nolu odaya elden veya posta yolu ile (postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir) teslim etmeleri gerekmektedir.

Paylaşabilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir