Genel

SGK, prim affı/yapılandırması olacak mı

SGK, en önemli sorunların başında gelen Kayıt dışı istihdam üzerinde yoğunlaşacak. son torba kanunla birlikte denetim elemanı kadrosunu güçlendirdi.

Kayıt dışı istihdam ve kayıt dışı ücretle mücadele ederek, kayıtlı çalışan sayısını artırarak ve prim tabanı genişletilecek

SGK, Prim affı /yapılandırmaları ekonomik kriz ve doğal afet gibi istisnai haller dışında artık uygulanmayacak.  Sürekli af beklentisinin önüne geçilmesi için bu husus konusunda Kurumun ve Hükümetin kararlılığı sözkonusudur.

GSS SAĞLIKTA ALINACAK ÖNLEMLER

Sağlık hizmetleri ve harcamalarında sürdürülebilirlik dikkate alınarak ilaç ve tedavi harcamalarını daha akılcı hale getirilecek.

 Özellikle hasta ve işlemin takibinin yapılması, suistimallerin önlenmesi, gereksiz ve mükerrer tetkiklerin önüne geçilmesine yönelik çalışmalar hız kazandı.

PRİM TAHSİLATI ARTIRILACAK

Sosyal güvenlik ve prim ödeme bilincini artıracak ve farkındalık oluşturulacak.

Cari dönem prim tahakkukunu ve tahsilatının artırılmasına yönelik çalışmalar hız kazanacaktır.

SOSYAL GÜVENLİK VE EMEKLİLİK BAŞUZMANI İsa KARAKAŞ

SGK EMEKLİLİKTE SON NOKTA: Tüm kitapçılardan araştırın, bu kitaptan daha güncel daha kapsamlı-tüm emeklilik uygulamalarına yer veren, emeklilik uyuşmazlıklarında SGK’ya İTİRAZ ve Dava yollarına Yargıtay kararlarıyla yer veren üstelik SOSYAL GÜVENLİK VE EMEKLİLİK BAŞUZMANI İsa KARAKAŞ’ın 20 yılı aşkın mesleki deneyim ve 25 yılı aşkın eğitim ve akademik kariye güvencesiyle ….

SGK Emeklilik alanında Uzmanlaşmak isteyenler DİKKAT, Emeklilik ile ilgili bilirkişilik, müşavirlik, uzmanlık,hocalık ve diğer ilgililerin elinden düşüremediği en güncel, tüm emeklilik konularını kapsayan, dilekçe-form örneklerine yer veren örnekli-uygulamalı, emeklilik uyuşmazlıklarına İTİRAZ ve DAVA yollarına yer verem ALTERNATİFSİZ eserimizin hızla tükenen 3.Baskısı “Tüm yönleriyle herkes için güncel yargı kararlarıyla EMEKLİLİK Uygulaması ve DAVALARI” Kitabımızın güncel 1152 sayfa/2016 yılı 4. baskısı Türkiye genelinde tüm hukuk yayınevlerinin raflarında yer almaktadır.

Untitled-2

Paylaşabilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir